Sunday, May 6, 2012

JOM TAARUF HEHE

salam...arakian malam da makin lewat tapi aku tegar giler update blog..di kesempatan ni aku sesaje nak buat segmen kenal mengenal hohoho....aku malas nak cakap panjang:




name aku ummu habibah binti othman yang bermakna ibu yang pengasih. camni la aku pakai spek..sejak dari darjah 2...ish3...kesnya sebab aku pergi torai spek mate ayah aku yg power tinggi..mase tu ayah aku tidoq ak pi balun try..ish3...pahtu aku cari pasai lagi gi tengok tv mate aku sentuh dengan skrin tv..ak pon x faham kenape aku ber peel gitu..tapi x baik salahkan takdir..mungkin ade hikmah...bile ade mende yang x enak dipandang aku x payah susah-susah tutup mate.cume lurutkan spek ke hidung ja.ewah wah hoho...rabun aku agak kronik..isk3

aku terus nak cite tentang ape yang aku suke sangaaat:

aku sangat la tersuka amat paling ha..suke mende yang kiut miut...biarlah orang nak kate x mecet ke ape...tapi aku teramatla sukerrr...kalau tengok gambar pon da rase pueh....contoh gambar camni:










sambugn lenkali la ek...x larat doh..




Comments
3 Comments

3 ngomelan:

iman manezine said...

bah bajet comey. haha

bib baek said...

man diamlerr heuhue ak memang comei

asked said...

haha.
alololo.. tomey3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Allah kan ade | Designed by www.rindastemplates.com | Layout by Digi Scrap Kits | Author by Your Name :)