Sunday, May 20, 2012

exam duniaaa



assalamualaikum...hoho tiba-tiba rasa nak menulis...sebenonye aku tengah menghapai untuk exam arab hari selase ni...fuhh..lame dah x menghapai camni sem lepas ade jugak kene hapai...tapi teringat pulak kenangan hapai stam dan i'dadi dulu...rase macam senang je..mungkinkah zaman mude otak masih banyak neuron??tetibe..mungkin hati masih x kotor sangat dihinggapi maksiat time tu...ishh mandei2 je..siape aku nak kate diri sendiri suci dari maksiat..hanye Allah je tahu..tapi macam x percaye pulak penah amik exam stam idadi thanawi dulu n dapat jayyid jiddan alhamdulillah...rindu zaman tu..zaman semangat hafal arab..bile da masuk maktab ni rase macam dah pudar...minat kat arab pon da hilang..sedihnye...arab tetap number one untuk aku..sayang arab....teringat us shuah ustaz mahama..rindunye...apepon sebenonye ilmu tu ibarat cahaye...so cahaye x kan masuk pade hati yg gelap penuh maksiat..astaghfirullah...janganlah kau hijab hati kami dari terima ilmumu ya Allah...moge Allah mudahkan urusangku dan kawang-kawang hehhe...




X SABO BALIK RUMAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Comments
0 Comments

0 ngomelan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Allah kan ade | Designed by www.rindastemplates.com | Layout by Digi Scrap Kits | Author by Your Name :)