Saturday, January 29, 2011

kontes blog paling cecomeyyyy


salam...aku pun pelik:face10: kenape aku join contest2 kt dunia blog ni....tapi aku saje nak mencoba kut2 tesangkut dapat jadik juare..ye dok???perasan yang ter amet...aku x rase belog aku ni comel:face32:..sebab ramai lagi blog2 yang kat luar sane comey..tapi aku:face16:..tah le..mungkin aku saje2 nak join..dah le tu x larat ulang mende yang same..ok le kekawan sekalian..ni le syarat2nye yep:




:h:warganegara MALAYSIA

:h: semua jantina diterima

:h:ada blog! takder blog .. ditolak !

:h: kena follow blog beela.. tak nak follow takper.. tak der paksaan :)

:h:tag 4 orang rakan anda , yang anda yakin ley join


:h:tarikh tutup

5.2.2011 ... itupun melebihi 100 orang penyertaan .


:h:hadiah

DUIT menanti anda !

anda di tag :

leen

nik

mimi

dyan

aha..kalau kome rase blog kome comey macam c obah tu..maila masuk tapi mesti ikut le syarat2nye yerppp..

Tinggalkan link blog , nama and email di ruangan
( INI )
Comments
0 Comments

0 ngomelan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Allah kan ade | Designed by www.rindastemplates.com | Layout by Digi Scrap Kits | Author by Your Name :)