Monday, May 31, 2010

VERSUS!!!!!!

salam...salam 1 malaysia..ha??hoho pape je..ape kabo sume??hemm....mnggu  ni sume org dok pakat joli sbb exam da abis..hish2..pekate kome manfaatkan cuti-muti ni dengan mmbce sebuah novel yang teman mikior idok le lagha dan sgt brmanfaat..kome mesti jrg dngo name HLOVATE kan??ke memang da bese dengo..mse teman pegi pesta buku dolu2 memg buku ni tlaris la..kalah buku mangga,timun cine ke pauh ke sgle mcm tu la..memg bes!!klo sesape yg nak CHANGE FOR GOOD...buku ni sesuai utk kome..bkn hape..teman berie2 promote atas asbab..buku ni sesuai dgn jiwe remaje kome tu,lagi satu die gne bhase yg santai,relaks..ade humor sensasi..tu yg bes..dan byk words english yg bleh kome dpt ble bce buku n blh dprktikkan mse wt esei bi ke,asemen ke dan sgle bagai lg..rugi le kome x bce wei....ehm...teman ghase elok stakat ni je kot..skang ni pon ipsm ni da makin sunyi..yele...sume dok pakat balik da...sedih pon ade deme balik awai...isk3..arhhh..ape2 pon teman kenyang dapat makan nasik kukus..alhamdulillah...okeyle mike wei..teman beransur dlu la ye....salam..^^
Comments
0 Comments

0 ngomelan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Allah kan ade | Designed by www.rindastemplates.com | Layout by Digi Scrap Kits | Author by Your Name :)